Някои смятат, че била мюсюлманско ритуално пеене Това видео e заснето

...
 Някои смятат, че била мюсюлманско ритуално пеене Това видео e заснето
Коментари Харесай

Загадъчна музика плаши хората вече втора седмица - идва от дъното на река

 

Някои считат, че била мюсюлманско ритуално пеене 

Това видео e снимано на 28 октомври тази година от гражданин на град Пенсилс, Ню Джърси. 37-годишната Карол Хамптън отишла вечерта край река Делауеър и станала очевидец на едно доста извънредно събитие.
 



Според озадачената жена можело да се чуе напълно мощно и ясно различимо пеене тъкмо под водата, което не можело да се сбърка с други звуци. Разбира се, американката побързала да запише какво се чува на камерата на смарт телефона, написа Блиц.

След като се завърнала у дома, тя се поровила в интернет и била сюрпризирана да научи, че жителите на региона към този момент няколко седмици са обезпокоени от мистериозна музика. Местните поданици считат, че звуците идват от противоположния бряг на реката или от някой автомобил, само че търсенето на нарушителя на тишината от полицията не е било увенчано с триумф.

Дори полицейските чиновници били принудени да признаят, че приглушените звуци евентуално идват непосредствено от под водата. Уви, чиновниците на закона към момента не са в положение да повлияят по някакъв метод на това, което се случва, още по-малко да обяснят тази особеност. Междувременно доста хора, които живеят тук, не могат да заспят заради това дразнещо музикално събитие.

Някои считат, че мистериозната музика е сходна на мюсюлманското ритуално пеене. Други имат вяра, че наподобява на мелодиите на индианци, които в миналото са живели тук. Ако вярвате на трети, пред нас е нещо съвременно като хип-хопа. Скептиците, въпреки това, са склонни да имат вяра, че става въпрос за " пеене " на риба, която търси сътрудници за чифтосване. Е, някои загатват и за извънземни.

Както и да е, странната " подводна музика " в Пенсвил към този момент притегли вниманието на ортодоксални и различни откриватели, които имат намерение да стигнат до дъното на този чудноват феномен. Да се ​​надяваме, че ще съумеят...

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР